Velike promjene u KK Omiš Čagalj Toursu
27.08.2024

🏀Velike promjene u KK Omiš Čagalj Toursu

 

Klub KK Omiš Čagalj Tours ponosno najavljuje niz važnih promjena koje će oblikovati našu nadolazeću sezonu. Naša uprava je, u nastojanju da se još snažnije pozicioniramo na košarkaškoj sceni, napravila hrabre korake.

 

Velika vijest je povratak Mladena Vuškovića na poziciju glavnog trenera. Njegov povratak u klub predstavlja novu priliku za rast i napredak, te vjerujemo da će njegovo vodstvo biti ključan faktor u nadolazećim izazovima.

 

Ovim putem zahvaljujemo dosadašnjem treneru i voditelju omladinskog pogona Anti Nazoru na protekle dvije godine suradnje.
Sretno u nastavku karijere!

 

Osim promjene na trenerskoj poziciji, značajne promjene su se dogodile i unutar rostera:

 

Klub su napustili: Željko Jović, Ivan Rašetina, Luka Petrašić, Igor Stojanović.

 

Novi igrači u našem timu su: Hrvoje Vučić, Ivan Svalina, Ivan Nazor, Josip Boban, Bruno Udiljak, Dino Šipić, Ante Ćosić.
Jedno mjesto u rosteru još uvijek je otvoreno, te aktivno radimo na pronalaženju najboljeg rješenja za poziciju krilnog igrača. Vjerujemo da ćemo uskoro imati vijesti koje će dodatno ojačati naš tim.

 

Naš cilj ostaje isti – boriti se za vrh i pružiti našim navijačima uzbudljive i nezaboravne utakmice. Hvala vam što ste uz nas i što podržavate naš klub. Zajedno idemo prema novim pobjedama!

 

Vaš KK Omiš Čagalj Tours